Fijne dag!

Het begon heel spontaan. Voor een kookworkshop/ netwerkbijeenkomst in mijn nieuwe woonplaats had ik een visitekaartje nodig. Via het web begon ik mijn ontwerp. Maar wat moest erop staan? Mijn naam, status: vers gescheiden?  Beschikbaar? voor zowel werk als een date? Ik had geen idee. Ik  ontwierp een eenvoudig vrolijk kaartje met daarop de tekst: Fijne dag! Die zou ik uitdelen en op de blanco achterkant zou ik dan noteren wat ik voor die persoon interessant genoeg vond om te delen. 

De kaartjes werden een enorm succes. Niet voor de netwerkbijeenkomst overigens. Maar wel om zomaar spontaan uit te delen. 

Een fijne dag van mij voor jou....

Daar kreeg ik zo'n kick van dat ik trainingen ging volgen om door te kunnen geven wat ikzelf ontdekte:

 je levenshouding bepaalt je mate van geluksgevoel.

Zo begon mijn verhaal in 2015. Twee jaar geleden kwamen er andere zaken op mijn pad en lukte het mij niet meer om mij 100% in te zetten voor Fijne dag! Ik besloot ermee te stoppen. En hoewel ik daar heel goed over na had gedacht mistte ik mijn 'kindje' vanaf dag een. 


Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik besloot om terug te komen op die beslissing. Ik leerde in de tussentijd dat ik zoveel te delen heb. Ik ontdekte ook dat ik zo makkelijk weer meeging in de stroom om vooral voor anderen te doen wat goed is. Zo zeer dat ik zelf thuis kwam te zitten met een burn out. Het is mij duidelijk dat ik dit niet nog eens mee wil maken. En ik ontdekte daarmee dat een positieve levenshouding niet genoeg is. 


Ik neem jou  f*cking graag mee in mijn levenslessen  en  reik je met liefde de hand om te zorgen dat het voor jou niet zo ver hoeft te komen. Ik gun je een leven waar je geen spijt van heb, en waaraan je plezier beleefd. Elke dag weer. Waarin het je lukt om altijd weer terug te kunnen keren naar jezelf. 

Mijn missie is om vrouwen zichzelf te laten coachen zodat zij ten allen tijden in staat zullen zijn om hun eigen slingers op te hangen. 

Heel fijn dat jij er bij bent!


Lieve groet van Karin